12.detsember Koduveini ja -õlle infopäev Sadamaturul

12.detsembril kl 11-15 toimub Tallinnas Sadamaturul (C-terminaal, Kai tänaval) Koduveini ja –õlle infopäev. Kokku tulevad üle Eesti koduveini ja koduõlle tegijad ja huvilised ning kutsutud on ka riigikogu ja valitsuse liikmeid, kellega arutada väiketootjatele oma veini- ja õlletoodangu müügiks võimaluste andmist. Koduveini ja õlle tegijad saavad soovi korral oma kaasavõetud jooke degusteerimiseks pakkuda.

Samas toimub Maalehe ja Veinivilla Koduveinikonkursi raames esimeste konkursiveinide kogumine, mida saab ise kohale tuua. Iga konkursile esitatavat veini peab olema 3 pudelit – 1 eelvooru, 1 finaali jaoks ja üks juhuks, kui mõnel pudelil peaks olema korgiviga vms. Eelvoorust edasi mittejõudnud veinid saab soovi korral hiljem tagasi. Veinid peavad olema varustatud tegija nime, aadressi ja telefoninumbriga, märgitud peab olema veini nimi ja tooraine, kas vein on kuiv lauavein või dessertvein.

Palun võimaluse korral kiiret tagasisidet, kas olete huvitatud tulemast 12.detsembril Sadamaturule Koduveini ja koduõlle infopäevale, et saaksime planeerida osavõtjate hulka ja selleks vajaliku ruumi suurust. Osalusest teadaandmiseks saatke palun e-mail info@veinivilla.ee või tiina.kuuler@gmail.com märksõnaga „Infopäev“ niipea kui võimalik.

Lisa kommentaar